Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Lammkorv  (läst 2230 gånger)

admin

  • Administratör
  • Inlägg: 631
    • Alternativ.nu
Lammkorv
« skrivet: 14 sep-03 kl 03:30 »
Per-Johan
 Sö 13 Maj, 2001 - 17:58
--------------------------------------------------------------------------------
Jag har provat att göra lammkorv men det blev inte så gott. Det smakade som en seg tarm med torr köttfärs i. Vad skall man göra för att få en god, saftig korv. Är det det ingredienserna eller tillvägagångssättet? Spelar malningsgraden på köttet in.
Är det någon som har ett bra recept?
 
Karl
 Må 21 Maj, 2001 - 13:35
--------------------------------------------------------------------------------
Lammkorv mår bra av åtminstone en tredjedel fet fläskfärs i (eller/och lite grisspäck). Det gör korven saftigare och framhäver faktiskt lammköttets goda smak.

Lycka till!

Mvh
Karl
 


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter



- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor.
/Sofie S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser