Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Smarta självhushållarknep, goda råd, aktiviteter, böcker, hemsidor eller prylar.
Maila petter@alternativ.nu Max 500 tecken och gärna bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Sällskapsfår säljes Väddö  (läst 95 gånger)

wahlgrens

  • Inlägg: 652
    • Uppland
Uppland Sällskapsfår säljes Väddö
« skrivet: 10 maj-19 kl 21:12 »
Mina underbara tjejer har blivit för gamla för att få lamm men eftersom jag är lite blödig vill jag göra ett försök att hitta ett nytt hem till dem på ålderns höst. De är pigga och friska och har flera år kvar om de inte behöver bli dräktiga igen. Underbart tama och mysiga. Perfekt om man bara vill ha får för att hålla marker öppna, gosa med och för att få ull tex. Gör därför ett försök här. Två eller tre stycken. Två renrasiga gotlandsfår födda 2009 och 2011. Eventuellt även en korsningstacka född 2012.  Finns på Väddö.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

181 gäster, 10 användare (2 dolda)
luftballong, JohannaMaria, pinussen, Humle, Radar, Vedklyvaren, skräptanten, sir_torshi

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser