Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Bohuslän Lantligt kollektiv, Göteborg/Kungälv, t 31 aug. Hyra 2250 kr.  (läst 283 gånger)

disajners

  • Inlägg: 13
    • Bohuslän
Bohuslän Lantligt kollektiv, Göteborg/Kungälv, t 31 aug. Hyra 2250 kr.
« skrivet: 22 apr-19 kl 13:03 »
Ny kollektivmedlem önskas bums och över sommaren.

Ett rum ledigt i mysigt litet hus på landet norr om Göteborg / utanför Kungälv, fram till 31 aug. :-) Vackert med hästhagar och utsikt över älven. Hyran är 2250 kr/mån inkl el, bredband, toapapper och allt sånt och viss gemensam mat. Även inkl ved nu när vi eldar, innan solpanelerna gör jobbet i sommar.

Kön är oviktigt och just nu är vi två tjejer och en kille i åldrarna 31-48. Det finns även två hundar i huset.

Vi vill att du är engagerad och intresserad av att leva kollektivt. Vi är allätare och har ingen gemensam livsåskådning mer än att vi försöker vara hyfsat klimatvänliga. Vi har husmöte 3-4 ggr/mån. Ingen schemalagd gemensam matlagning, men passar på när tillfälle ges.

Vi har en stor härlig trädgård med både äppleträn och bärbuskar. Vi odlar i både växthus och pallkragar och hjälps åt med allt som rör huset och trädgården. <3

Buss till Gbg/Hjalmar Brantingsplatsen går en gång i timmen (ibland lite oftare). Det tar ca 5-20 min att cykla till bussen (två olika hpl).


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

199 gäster, 8 användare (1 dolda)
Lise, Fridhemmet, Klasb, huke, Besksöta, Tåkern, Lena på Högen

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser