Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vilken gris ska jag använda till att lufttorka skinkan?  (läst 129 gånger)

Skogsta

  • Inlägg: 6
    • Västmanland
Hej!

Jag har några Linderödsgrisar och idag kommer två av dem att få sin sista måltid i jordelivet.

Det är en sugga och en  mindre gylta.

Jah hade tänkt ta gyltans skinkor till lufttorkning, , men läser att sugga ör bättre till sådana ändamål. Mest tänkte jag på stoleken att gyltan (som dessutom är liten till växten) då blir det lite mera hanterbara bitar. Hur ska jag tänka ?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har tappat räkning på alla år vi läst denna. En av FÅ vettiga skrifter/guider till ett roligare o uthålligare liv. Aldrig tråkig. En idealisk present till alla som "vill själv" Tack Petter. (Behåll tian :-) )
/Allan o Kajsa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser