Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Slaskskrapa  (läst 256 gånger)

von tratt

  • Inlägg: 288
    • Skåne
Slaskskrapa
« skrivet: 26 mar-19 kl 23:08 »
Jag gillar de små plastskraporna man kan rensa diskhon med, men de håller inte särskilt länge. Det är inte mitt eller världens största problem, men det kanske går att lösa.  :) Vad finns för alternativ, knep, köpråd, trix och visdomar i ämnet?


Vissel-Johanna

  • Gäst
SV: Slaskskrapa
« Svar #1 skrivet: 27 mar-19 kl 12:36 »
Vad kul att du tar upp ämnet slaskskrapa (som jag tills nyligen inte hade namn på), som trots allt är ett verktyg/köksredskap/plastmojäng som många använder varje dag. Och som är som gjorda för att gå sönder. Provade en gång att häfta ihop en som spruckit. Då fick den en bra vinkel inbillade jag mig, men den höll inte så länge ändå. (Men om den aldrig gick sönder skulle man ju aldrig behöva köpa en ny... och det vore ju tråkigt. Hm.).
Nu när jag tänker efter så undrar jag varför jag inte ställer någon bunke eller något att skala potatis osv i, så att man inte behövde använda plastflärpen lika ofta, så att den därmed inte gick sönder så fort. Fast skulle helst ha en variant som höll längre bara.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Fantastisk tidning, börjat prenumerera nu xoxo
/Robbin

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser