Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Smarta självhushållarknep, goda råd, aktiviteter, böcker, hemsidor eller prylar.
Maila petter@alternativ.nu Max 500 tecken och gärna bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Halland Köpa mark tillsammans  (läst 173 gånger)

camedriz

  • Inlägg: 9
    • Halland
Halland Köpa mark tillsammans
« skrivet: 07 mar-19 kl 09:35 »
Hej!

Vi är en familj som letat efter den rätta gården/marken under flera år. Under tiden som vi letat har priserna stigit och stigit. :( Vi ser på detta forum och flera andra forum att många är i samma situation som vi. Vi vill leva helt självförsörjande, odla vår egen mat (är vegetarianer) ha höns och får. Vi vill inte leva med konventionell el utan leva offgrid och så fria ifrån staten som möjligt! Vi tar allvarligt på hälsoriskerna med trådlösa nätverk,mobilstrålning och väljer därför bort dessa saker i vårt hem.

Hur ska vi då kunna lösa detta?

Vi söker 1-2 familjer/ensamstående som skulle vilja köpa mark alternativt gård tillsammans med oss. Köper vi mark tillsammans tänker vi att vi tillsammans bygger 3 hus på marken, lite som en miniekoby och där vi bor var och en för sig men där vi hjälper varandra som goda grannar. Målet är inte att äga tillsammans utan att kringgå köphysterin på bostadsmarknaden.

Vart någonstans? Halland, Skånes västkust (beroende vart skånes östkust)


Hör av er! Vi är öppna för alla idéer bara de gemensamma grundförutsättningarna finns- vegetariskt-strålningsfritt-off grid leverne :)
Vegetarian, regnbågsfamilj, självhushållning, strålningsfri skola! Kemikalier/tillsatser- nej tack!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter-  Nya tidningen "goare" att läsa. Innehållet lika intressant som det varit de 14 år vi haft den. Lycka varje gång den kommer i lådan ! :-D
/Magdalena Gustavsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser