Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Smarta självhushållarknep, goda råd, aktiviteter, böcker, hemsidor eller prylar.
Maila petter@alternativ.nu Max 500 tecken och gärna bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hemgjord falukorv  (läst 773 gånger)

Kanin-Eva

  • Inlägg: 790
    • Dalarna
Hemgjord falukorv
« skrivet: 23 okt-18 kl 10:46 »
Snart är det dags för grisslakt och vi planerar att göra en del korv, bl.a. falukorv.

Det recept på falukorvsom finns i Handboken är betydligt enklare än andra recept jag hittat. I dessa ska en vara så noga med att allt är kallt och t.o.m. tillsätta vatten i form av krossad is. Dessutom innehåller alla andra recept både nöt- och griskött. Är det någon som gjort falukorv enligt Hamdbokens recept? Hur blev det? Det skulle ju onekligen vara skönt med ett enkelt recept men samtidigt vill jag inte förstöra en massa kött.
 
Lever min dröm på världens vackraste plats med min man, kaniner, katter, höns, och odlingar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter



- Superbra tidning där det mesta tas upp! Klart prisvärd läsning.
/Theo

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser