Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Knölbegonia.  (läst 286 gånger)

Fixasjälvkille

  • Inlägg: 400
    • Västergötland
Knölbegonia.
« skrivet: 20 okt-18 kl 10:57 »
Jag ville bara nämna att det har fungerat att ta toppskott på knölbegonia (som jag har ute i kruka på sommaren) så här sent på året. Sen haft dem i vattenglas inne tills det blivit rötter. Hade dem i varmaste rummet. Ska plantera i sandig jord. sen återstår att se om de klarar vintern. Mina är gula ock vita med jätteblommor.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser