Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Lantligt boende utanför Uppsala sökes  (läst 499 gånger)

Pyster

  • Inlägg: 3
    • Småland
Uppland Lantligt boende utanför Uppsala sökes
« skrivet: 27 aug-18 kl 20:41 »
Vi är ett par (med katten Sixten) som just nu bor i Småland, men som längtar efter att flytta tillbaka till Uppsala-trakten. Därför letar vi nu efter boende på landet, med pendlingsavstånd till Uppsala.

Vi tycker att det vore roligt med någon form av gemenskap, t.ex. trevliga grannar eller ett kollektiv där man kan ha gemensamma projekt eller hjälpas åt. Det kan vara allt från odling och djur till ved och gemensamma middagar.

Boendet kan vara i ett befintligt kollektiv, en liten stuga för 2 personer eller ett stort hus där vi kan starta ett kollektiv. Viktigast är att det ligger på landet (där vi trivs bäst) och att det är katt-vänligt.

Lite mer om oss: Vi är båda 30 år. Froukje är biolog och gillar att åka långfärdsskridskor på vintern och odla på sommaren. Hon gillar också att dansa och spela piano. Josefin håller just nu på att bygga ett litet hus på hjul. Hon gillar naturen, feminism, att skapa musik och hantverk. Katten Sixten är mästare i att jaga möss och att charma människor.

Alla tips mottages tacksamt! Skicka pm eller mejla froukjemarije@gmail.com

Vänliga hälsningar,
Josefin & Froukje


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

244 gäster, 4 användare
Naturliv, per.martinsson, Banelinjen, Catharina Wilke

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser