Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Handdriven mangel från Norrahammars bruk till salu  (läst 632 gånger)

SoloQwist

  • Inlägg: 754
    • -
Västergötland Handdriven mangel från Norrahammars bruk till salu
« skrivet: 01 aug-17 kl 15:16 »
Mangeln, Norrahammars bruk no 3007-2, har en något annorlunda konstruktion med valstrycksinställning underifrån. Det innebär att mangeln kan användas som avställningsyta när den inte används för mangling.

Har förvarats inomhus i uppvärmd lokal så valsarna är jämna och sluter tätt mot varann. Finns i centrala Herrljunga och prisidé 700:-
har hellre en minigris i sängen än en mansgris i soffan!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser