Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Omröstning

Gårdskollektivet i Tyskland söker dig
1 (100%)
Gårdskollektivet i Tyskland söker dig
0 (0%)

Antal personer som röstat: 1

Författare Ämne: Övriga världen Gårdskollektivet i Tyskland söker dig  (läst 621 gånger)

Jeetzehof

  • Inlägg: 1
    • Övriga världen
Övriga världen Gårdskollektivet i Tyskland söker dig
« skrivet: 13 jul-17 kl 16:01 »
Hej, vi är ett litet gårdsproject i norra-östra Tyskland, precis sagt i Altmarken som ligger i norden av Sachsen-Anhalt. Just nu är vi 7 Personer varav tre vuxna, tre barn mellan 3 och 7 år och en ung kille med 16 år. Våran Gård "Jeetzehof" köpas i fjol och sedan des fanns det mycket renovering och gårdsarbete. Nu - ett år senare - har vi flera djur (får, höns, hare, katter och en hund). Vi har skapat en stor odlingsgrund med växthus och odlar zucchini, tomater, gurkar, potatisar, pumpar, ...

Och - för tysk förhållande finns det got om plats inne och ute. Vi är "bara" två familjer just nu och har bestämmd oss att projectet ska bli lite större.  Det finns plats för de som vil gärna leva i vagn (i Tyskland finns det mer och mer personer som lever i deras "tiny homes") men vi också har en lägehet i huvudhuset med 108 m² (den måste renoveras innan man kan bo i)

Om du är intresserad så kan du gärna titta in nätet på www.jeetzehof.de (tyvärr bara på Tysk) och det finns också mojligheten att besöka oss som "workawayer" https://www.workaway.info/476779161618-en.html

Om du är intresserad och vil gärna veta mer om det här projectet så är du varmt välkommen att ringa oss: 0049-39030-139989 (Vi prata Svenska).

Hälsningar til Sverige Markus och Laura 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser