Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Äppelträdgård  (läst 1026 gånger)

aliceochgeorge

  • Inlägg: 1
    • Västergötland
Västergötland Äppelträdgård
« skrivet: 09 mar-17 kl 15:02 »
Vi letar efter en etablerad äppelträdgård, helst i Västra Götaland eller norra Halland.  Allra helst runt Alingsås/Vårgårda men även intresserade i andra ställen. Även intresserade i övergiven äppelodling.  Annars också intresserade i lämplig tomt med bra dränering och söderläge, minst 5000 kvm. 

Vikaskog

  • Inlägg: 4
    • Västergötland
SV: Äppelträdgård
« Svar #1 skrivet: 03 feb-18 kl 13:28 »
Hej Alceochgeorge!

Det är ett tag som ni har annonserat efter en äppelträdgård. Vi har en fin äppelträdgård att arrendera ut tillsammans med bostad(villa). Förra året planterade vi en äppelträdgård med 40 äppelträd. De gav några kilo fina äpple i höstas. Alla har tagit sig och vi väntar bra skörd i år. Vid sidan om denna trädgård har vi ytterligare 5 äppelträd, 11 plommonträd och flera vinbärsbuskar. Frukten har vi använt till att göra vin, sylt och saft. Vi vill gärna arrendera ut en del av vår mark och vår annons finns på Alternativ.nu under Mark finnes Västergötland, Vikaskogs herrgård.
Det finns hos oss lämpliga lokaler om man vill satsa på ett musteri. Det finns också lämplig mark om man vill utöka äppelodlingar.
Kontakta mig gärna  per e-post om intresse finns.

Mer om oss finns att läsa på www.vikaskog.se
Hälsningar
Margita Holm


Margita Holm


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningarna blir utnötta och får fötter. Bara kompletterar gamla tidningar så alla finns :) Viktigt.
/Jandi

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser