Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Husbilsbygge bortskänkes mot avhämtning snarast! Perfekt som hönshus/gethus osv.  (läst 1166 gånger)

4-ever

  • Inlägg: 760
    • Skåne
Vi har ett "husbilsbygge" som vi gärna blir av med :/
Det är i princip en husbil utan innerväggar, ingen motor, får dras från plats.
Det hade blivit ett perfekt hönshus/ gethus/ grishus eller förråd!
Bortskänkes mot att det hämtas på plats... så fort som möjligt ;)
Är inte överens med att ändra bilderna för att de ska få "plats" här. Så är du intresserad av bilder så skicka ett meddelande!
Den är alltså INTE körbar - MEN den är tät ;)
Finns mitt i Skåne
Intresserad? Ring Peter - 0731-802677
Nytorp2089 hittar ni oss på fb. Göingegetter, Linderödsgrisar, fjällnära kossor, myskankor, skånegäss, höns, gotlandskaniner. Försöker bevara det "gamla" för att överleva ;)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

63 gäster, 1 användare
Lini

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser