Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland intressekoll se till /bo i torp över vintern..  (läst 2159 gånger)

clarro

 • Inlägg: 56
  • Västergötland
Västergötland intressekoll se till /bo i torp över vintern..
« skrivet: 14 nov-16 kl 23:12 »
charmigt torp i ulricehamns komun..tre km till samhälle med bra bussförbindelser affär och mack ,,el och avlopp finness även ,frys,kyl,ny elsps å micro.. ..köksspis och öppen spis för uppvärmning förutom (nya) el element..kanske nån vill ha detta som extrabostad /tillflyktsort under vintern..hyra?..950 kr mån  +el förbrukning..pm vid intresse el frågor!
skogsmänniska,gårdfarihandlare och livsnjutare!

sorkjakt

 • Inlägg: 5
  • Västergötland
SV: intressekoll se till /bo i torp över vintern..
« Svar #1 skrivet: 05 dec-17 kl 18:28 »
Hej! om annonsen fortfarande är aktuell så låter det intressant för mig! Är en 27-årig tjej som just nu bor i Borås men längtar ut på landet. Fast inkomst, ansvarsfull, rökfri. Maila gärna jessica-g@live.se

Findus Stenberg

 • Inlägg: 2
SV: intressekoll se till /bo i torp över vintern..
« Svar #2 skrivet: 26 feb-18 kl 00:43 »
Tjo blev jätte nyfiken på denna lilla pärla och undrar om den e till satt än eller så!
🙏🏻

mcdodovic

 • Inlägg: 5
SV: intressekoll se till /bo i torp över vintern..
« Svar #3 skrivet: 23 mar-19 kl 08:57 »
Hehej,


Finns denna kvar månne?

MVH Jacqueline

skogtorp

 • Inlägg: 2
  • -
SV: intressekoll se till /bo i torp över vintern..
« Svar #4 skrivet: 24 mar-19 kl 14:51 »
Hej
Vad spännande och intressant då vi söker något liknande,är det bara över vintern som uthyrningen gäller eller finns möjligheten för året runt hyra?

En liten presentation av oss två. :)

Vi! Man 35 år och kvinna 46 år söker ett ställe att ta hand om och bosätta oss på. Vi har länge rest runt och lägger alltid märke till hur mycket hus och stugor som står obebodda hela året. Funderingarna över dessa ställen har skapat samtal och tankar om vilka som äger dessa hus. Kanske det finns människor i dagens stressiga samhälle som tänker att de skulle vilja hinna med sitt kanske ärvda hus eller sommarställe de haft sedan urminnes tider i släkten men aldrig har tid över. Ni vill gärna ha det kvar utan att sälja om någon bara tog hand om det .

Det är här vi kommer in i bilden och ser oss själva vara just de som kan lägga både tid och kärlek över eran egendom.
I dagsläget bor vi i en stuga i Dalarna och i en lägenhet i Nyköping. Stugan i Dalarna är just en sådan stuga vi skriver om, den var ensam och övergiven senaste 30 åren med besök några dagar om året tidigare. Nu har den under ett år rustats upp och fått nytt liv och andas själ igen för en väldigt liten summa pengar, då vi gärna i den mån det går håller oss till att bygga med återvinnings material som oftast skänks bort och funnits i bodar på stället. Även tomten har trimmats med viss trädavverkning som vi sedan använt till att bygga en liten timmerstuga och till ved för att värma upp kalla vinterdagar, då vi bott där med endast vedspisen som värmekälla och utedass på tomten. Nu skiner solen på stället igen.

Nu söker vi ett nytt ställe där vi önskar bo på heltid tillsammans för att få utlopp för allt vi brinner för.
Vilka är vi då?
Tommie en fri konstnärssjäl med många långresor över hela jorden i bagaget. Öppensinnad för allt som naturen och människan kan erbjuda. Mår som bäst i rörelse där han får skapa, bygga, skriva, måla, sjunga, dansa, odla, älska och laga mat. Han älskar alla och alla älskar honom. Idéer kommer och Tommie fångar upp dem och ger de liv.

Linda en god människokännare med flera sociala arbeten som erfarenhet .Även hon med resor och äventyr i ryggsäcken. Uppvuxen i skogen på lantgård med djur och natur och stor erfarenhet av odling. Hon månar för det hemtrevliga ett hem kan ge. Klok och förnuftig i de flesta sammanhang och situationer, sätter stort värde på det realistiska.

Tillsammans är vi ett starkt team som kompletterar varandra på bästa sätt enligt både oss och andra. Vi är vegetarianer, fria, spontana, glada, ärliga, snälla och ödmjuka. Vi är extremt kreativa och engagerade i det vi tar oss för med stor glädje.Mår som bäst med projekt på gång, stora som små. Vi är måna om vårt och andras välbefinnande och lever ett hälsosamt liv i kropp och själ med balans och harmoni i högsta fokus.

Känner du att du tycker om det du läser och har en fastighet som behöver kärlek och omtanke oavsett skick och renoveringsbehov, övervuxen trädgård och en skog som är på väg in i farstun, så är det oss du behöver just nu .
Vi är så taggade för detta och väntar med stor nyfikenhet på vår nya oskrivna framtid.

Vi ses <3

Vänliga Hälsningar
Tommie och Linda


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Superbra tidning, väldigt intressanta artiklar.
/ Jimmy

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser