Visa kommentarer
Visa alla kommentarer skrivna av användaren. Observera att det endast är kommentarer i album som du har rättigheter att se som listas.
i Black Garlic - Postad dec 17, 2014
Jo jag har hört talas om detta förr! Det är nån vietnamesisk grej tror jag. Vitlöken ska hållas på 60 grader i 40 dygn så att den börjar fermentera. Den lär få en ganska speciell smak av det.
Jag har länge velat prova, men jag har bara en ugn att tillgå så det har inte blivit av.
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

513 gäster, 2 användare
skräptanten, Lillskiten

* Forum

* Om tidningen Åter



- För moder jord skull!
/Henrik

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser