Alternativ.nu

Annonser => Kollektiv för självhushållare => Ämnet startat av: Annlo skrivet 17 maj-20 kl 16:33

Titel: KOLLEKTIV MED EGET BOENDE SÖKES
Skrivet av: Annlo skrivet 17 maj-20 kl 16:33
Jag får panik vid tanken på att bara gå här i stan och sparka på stenar tills jag dör. Jag söker ett boende med eget litet torp/hus/husvagn i ett kollektiv där alla behövs och är värdefulla. Oavsett ålder och bakgrund, ekonomi, kön etc. Vi har alla något att lära oss och något att bidra med. Om mig: Jag är en ensamstående kvinna på 64 år, pensionär med all tid i världen, jag har 2 vuxna söner och barnbarn 11 år som jag ofta umgås med. Jag har en brokig bakgrund och erfarenhet över det vanliga. Jag har ägt ett hus, haft sommarstuga och är mycket praktiskt lagd, vet en hel del om djur och natur, har odlat och använt mig av allt naturen ger. Jag är vegan sedan många år, kan dock göra undantag för vissa produkter men aldrig kött. Jag är duktig på laga mat, ta hand om katter och hundar, även passa barn men har svårt för människor som är giriga, maktlystna, egoistiska, självupptagna, ytliga och kontrollfreak. Tror på vänlighet och acceptans.
Mina intressen är musik, yoga, meditation, litteratur, odling, matlagning, kläder, sömnad, renovera, bygga mm mm. Att leva i samklang med natur, djur och känna glädje för att utvecklas och bli sin bästa version tror jag är meningen med livet. Samt gemenskap i en egen flock där alla räknas.
Mina krav: Enkelt boende, billigt, djurvänligt, jag har 2 egna hundar samt en katt som är väldigt snälla och keliga. Jag är född i Göteborg och bor i ett trist bostadsområde där ingen hejar eller pratar med varandra. Jag är en bohem och var hippie en gång i tiden, ockuperade hus, stod på barrikaderna mot Vietnamkriget etc etc. Besöker ofta festivaler, går på konserter i coronafria tider. Längtar efter ett jordnära liv med meningsfulla sysslor och lite fest, avkoppling varvat. Har hållt kurser i medicinsk yoga på fängelse och halvvägshus för kvinnor. Gillar att vara utomhus, ta en öl ibland, umgås med min lilla familj och lära mig mer om allt.
MAX 10 - 15 MIL FRÅN GÖTEBORG. Har körkort och kommer skaffa bil snart. Är fullt frisk och vill åldras med värdighet.
Love, peace and understanding.....