Alternativ.nu

Annonser => Kollektiv för självhushållare => Ämnet startat av: bladini skrivet 24 feb-20 kl 16:11

Titel: Boende i tantriskt kollektiv i Stockholm finnes
Skrivet av: bladini skrivet 24 feb-20 kl 16:11
Vill du testa på ett helt annat sätt att leva? Med mer gemenskap, mer närhet och med roliga aktiviteter i vardagen. Nu finns det chans att bo i Tantrakollektivet.
 
Vi bor tillsammans som en stam och familj – i glädje och sorg, njutning och smärta, skam och lust. Vi lagar mat till varandra söndag till torsdag. På kvällarna gör vi härliga saker ihop: massage, ritual play, wheel of consent, tantra, önskecirkel, med mera.
 
Det går direktbussar från Slussen på 26 minuter till vårt vackra hus, en nyrenoverad sekelskiftesvilla som ligger i en havsvik på Värmdö. Vi har hundra meter till badet och utsikt över bergen och vattnet. Varje kväll går solen ner i havet och kastar ett vackert ljus in i huset. Det är som gjort för ett tantriskt hem med jacuzzi och många öppna ytor för workshops.
 
Vi som bor där är starka, snälla och ordningsamma människor med passion för personlig och andlig utveckling, sinnlighet och samtycke. Nu öppnar vi upp för fler!
 
Det finns möjlighet att bli en del av tantrastammen. Vi bjuder in dig som har erfarenhet av tantra eller närvarande sexualitet, som har erfarenhet av kurser och vill ha mer av det tantriska i vardagen. Vi välkomnar dig som vill ha mer närhet och gemenskap, som gillar när det är rent hemma och tycker om att hålla ordning. Vi bjuder in dig som önskar bli en del av en familj där vi kommer varandra nära genom livet.
 
Det finns nåt mer av livet än att jobba över och sedan decka i tv-soffan. Om du vill göra en vacker och nära resa med oss, hör av dig direkt! Gå in på länken nedan, klicka på
“Skicka meddelande” och skriv några rader om dig. fb.me/FoljMedOss

Om du inte har facebook kan du skicka ett mail till lustslottet@gmail.com
 _________________________
 
Mer info om huset till den vetgiriga:
Huset har 220 kvm boyta, med sex egna sovrum som alla har dörr att stänga om sig. Det ligger i Fruvik, och tar 26 min med buss till Slussen. Vi turas om att laga mat och städa efter ett flexibelt schema. Vi har möten och sharing regelbundet. Vi kan max bo sju personer i huset. Inga husdjur.