Alternativ.nu

Annonser => Bostad finnes => Ämnet startat av: Anne Birgit Müller skrivet 19 nov-19 kl 19:46

Titel: ERBJUDER PLATS FÖR TINY HOUSE/VAGN PÅ EN SJÄLVHUSHÅLLNINGSGÅRD I VÄRMLAND
Skrivet av: Anne Birgit Müller skrivet 19 nov-19 kl 19:46
Vi år två kvinnor som flyttade från Tyskland till vårt vackra torpställe ”mitt i skogen” för nästan 10 år sedan. Vi har byggt upp – och gör det fortfarande - en gård med hög andel självhushåll, odling, höns, (mjölk)får, getter, två hästar, och bin. Hund och två katter finns också. Vi säljer överskottet via den lokala Reko-ringen, vår gårdsförsäljning på sommartid, har sommarcafé, en del kursverksamhet och andra aktiviteter på gården. Allt i mycket liten skala, annars är det väldigt lugnt och tyst här, det trivs vi mycket med! Ett par grannar finns ca 500 m bort, annars bor vi här med våra djur och skogen runt husknuten.

Vi har märkt, att vi gärna kan och vill dela platsen med människor som kan vara delaktiga i den fredliga energin på gården.

Vi kan erbjuda plats för en tiny house/vagn med 1 eller 2 personer, el till boendet, tillgång till (dricks)vatten, möjlighet att dela dusch och tvättmaskin. Om så önskas kan man nyttja en del i grönsaksodlingen. För oss finns många varianter hur boendet ser ut i praktiken, allt mellan bara en plats att bo på till möjligheten att hjälpa till på gården med odling, djur eller vad som helst.

Det finns inte möjlighet att ha med sig egna djur.

Hur vi löser detaljerna kan vi prata om i personlig kontakt. Vi vill gärna känna efter vad som passar dig och oss.

Låter det intressant? Välkommen att höra av dig!

Anne & Birgit

mejladress   q.birgit@yahoo.se

Vi har en facebooksida för gården. Där kan du läsa lite mer.
www.facebook.se/solbacken.varmland (http://www.facebook.se/solbacken.varmland)