Alternativ.nu

Annonser => Kollektiv för självhushållare => Ämnet startat av: camedriz skrivet 07 mar-19 kl 09:35

Titel: Köpa mark tillsammans
Skrivet av: camedriz skrivet 07 mar-19 kl 09:35
Hej!

Vi är en familj som letat efter den rätta gården/marken under flera år. Under tiden som vi letat har priserna stigit och stigit. :( Vi ser på detta forum och flera andra forum att många är i samma situation som vi. Vi vill leva helt självförsörjande, odla vår egen mat (är vegetarianer) ha höns och får. Vi vill inte leva med konventionell el utan leva offgrid och så fria ifrån staten som möjligt! Vi tar allvarligt på hälsoriskerna med trådlösa nätverk,mobilstrålning och väljer därför bort dessa saker i vårt hem.

Hur ska vi då kunna lösa detta?

Vi söker 1-2 familjer/ensamstående som skulle vilja köpa mark alternativt gård tillsammans med oss. Köper vi mark tillsammans tänker vi att vi tillsammans bygger 3 hus på marken, lite som en miniekoby och där vi bor var och en för sig men där vi hjälper varandra som goda grannar. Målet är inte att äga tillsammans utan att kringgå köphysterin på bostadsmarknaden.

Vart någonstans? Halland, Skånes västkust (beroende vart skånes östkust)


Hör av er! Vi är öppna för alla idéer bara de gemensamma grundförutsättningarna finns- vegetariskt-strålningsfritt-off grid leverne :)