Alternativ.nu

Annonser => Djur finnes => Övriga djur finnes => Ämnet startat av: Anneli Erkkonen skrivet 03 dec-17 kl 18:25

Titel: 3 halvårsungar + 1 kastrerad kattmamma söker omgående nytt hem
Skrivet av: Anneli Erkkonen skrivet 03 dec-17 kl 18:25
På grund av att husse har fått en riktigt tuff vardagssituation att reda ut behöver dessa 4 finingar omgående finna sig ett nytt hem. Mamma Snorpan är kastrerad och ID-märkt och c:a 1,5 år gammal, medan de 3 ungarna just vuxit sig stora (6 månader) och är redo att komma ut i stora världen (1 vit, lite blyg och försiktig hona och 2 röda hanar varav en är riktigt påhittig, har många olika jamanden för sig och vill vara med överallt, medan den andra helst vill ha någon att umgås nyfiket med, och sällskapsglada och pratiga mamman sitter i bakgrunden på fotot).

Det stora önskemålet är att de får komma till en gård på landet där de får känna sig som hemma men springa fritt. De är vana att vara ute, men tycker också väldigt mycket om att komma in i stugvärmen och kela. De har allihop lärt sig använda kattlådan, men har ingen för närvarande då de vistas mycket utomhus. Alla är avmaskade vid upphämtning.

Berätta gärna om du har ett hem för en eller flera av de här personligheterna, eller tipsa gärna vänner och bekanta!

De finns strax norr om Lammhult, och även om de snabbt behöver omplaceras så är det förstås avgörande att ni har bra grundförutsättningar för att ge dem ett bra liv!

Hör väldigt gärna av dig om du vill ha fler foton eller mer info eller redan har intresserat dig för någon eller några av filurerna!

Titel: SV: 3 halvårsungar + 1 kastrerad kattmamma söker omgående nytt hem
Skrivet av: Anneli Erkkonen skrivet 07 dec-17 kl 20:30
fler bilder  :)