Alternativ.nu

Annonser => Kontakter => Ämnet startat av: matildaaes skrivet 14 nov-16 kl 00:53

Titel: Vi kan väl hitt på nåt?
Skrivet av: matildaaes skrivet 14 nov-16 kl 00:53
Är nyinflyttad i länet och vill lära känna omgivningarna tillsammans med någon. Vad är det bästa Dalarna har? Kan vi vara upptäcksresande och göra en egen utflyktskarta? Jag är lugn och tystlåten, älskar natur och kultur i många former.
 
Söker också en närmre relation med någon man (35-42 år) som ser gråzoner och har viljan att förbättra världen. Ett vänsterhjärta och att vara feminist är av vikt.
Jag vill gärna ha hus och stor trädgård, upptäcka allt njutbart i livet. Vänner och närhet betyder mycket! Önskan om egna barn saknas.
Titel: SV: Vi kan väl hitt på nåt?
Skrivet av: Nina W skrivet 16 nov-16 kl 10:01
Vart i Dalarna bor du? Jag bor inte i Dalarna men jag gick Skattungbykursen för länge sedan. I den byn så hittar dom på rätt mycket trevligt och folk kommer ju från alla möjliga håll, så där borde det vara lätt att komma sig in. Jag har några vänner i Hedemora också som går i kyrkan; EFS. Det är godhjärtade människor som bl a hjälper flyktignar att komma sig till rätta i vårt samhälle. Lycka till med att hitta nya kompisar och även någon att leva samman med.
Titel: SV: Vi kan väl hitt på nåt?
Skrivet av: Mr_Farmall skrivet 18 nov-16 kl 18:36
Bästa med Dalarna är alla Dalmasar å Dalkullor :P
Vad söker du mer specifikt?
Titel: SV: Vi kan väl hitt på nåt?
Skrivet av: fastfrusen skrivet 11 dec-16 kl 20:14
Hej!
Jag är återflyttad dalkulla, har spenderat de senaste åtta åren på svalbard. Men är nu hemma i fantastiska dalarna igen. Hittar gärna på något. Finns ju hur många fina platser som helst.  :D :D