Alternativ.nu

Annonser => Kollektiv för självhushållare => Ämnet startat av: Makaza skrivet 24 mar-15 kl 16:17

Titel: Ev. kollektiv utanför Enköping/Västerås
Skrivet av: Makaza skrivet 24 mar-15 kl 16:17
Hej!
Jag är en kreativ, lite smågalen tjej som har en gård på 5ha. Ett bostadshus med 2-3 sovrum samt två flygelbyggnader, ett magasin och en ladugård. Jag har högtflygande idéer om att skapa ett kreativt centrum där i framtiden men är mest intresserad just nu av gemenskapen och sammanhanget kring odlande, renovering och gemenskap. Flygelbyggnaderna skulle efter en del jobb kunna bli separata bostäder och ladugården skulle ganska enkelt kunna ordnas för djurhållning.

Jag är 28 år och musiker/juriststudent men är just nu sjukskriven på grund av psykisk ohälsa. Är inte farlig eller särskilt konstig men är då och då i behov av vårdinsatser från psykiatrin. Ett av målen för min egen del med ett sådant här projekt är att få livslusten tillbaka och för mig handlar det om en balans mellan frihet och gemenskap. Inget krav finns på total självhushållning eller ideologiska aspekter men jag är öppen för förslag.

Är du intresserad av idén och vill diskutera upplägg inför ett eventuellt samboende så hör gärna av dig. Gammal som ung, familjer och ensamma. Viktigast är ett öppet, icke-dömande sinne.

Hälsningar och värme,
Kajsa
maartensson@gmail.com
(http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/24/ceecaa316bbd26bc47decbaee967f6fb.jpg)
Titel: SV: Ev. kollektiv utanför Enköping/Västerås
Skrivet av: sbeskow skrivet 13 jun-16 kl 20:59
Säg att det blev något av detta, det låter perfekt för mig till hösten!1

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk