Alternativ.nu

Annonser => Kollektiv för självhushållare => Ämnet startat av: flayh skrivet 20 dec-14 kl 12:51

Titel: Kreativa person söker boende i ett kollektiv i Skåne!
Skrivet av: flayh skrivet 20 dec-14 kl 12:51
Hej!
Jag söker ett pågående kollektiv i Skåne med inflytt i januari/februari, som är aktivt och har sitt lugn där en kan känna att här kan en ladda sin energi och få utrymme för egentid. Gärna möjlighet och intresse för kreativitet där en kan mötas & skapa ihop. Allt ifrån exempelvis att måla, spela musik, sy, skriva & odla.
Jag värdesätter ett hem som är varmt med en positiv anda. Kommunikativitet där en deklarera sina behov, är lyhörd & respektera varandra samt ger respons och konstruktiv kritik är betydelsefullt.
Därför är en feministisk, antirasistiskt- och anitspecisistiskt en viktig och betydelsefull värdegrund i hemmiljön. Att det samhället en vill ha där ute i världen, skall en själv försöka sträva efter och bilda hemifrån.
Jag brinner för rättvisa, miljön, återvinning samt djurrätt. Har varit engagerade i lokalgruppen Djurens Rätt i Halmstad.
Försöker att öka medvetenhet på många plan och att ständig ha en strävan efter att utvecklas. Därför är kunskapsutjämning & arbetsutbyte något som jag håller varmt om hjärtat.
Jag äter veganskt och honung. Ägg, mejeriprodukter i hemmet känns ok, om en själva ej äter det. Kött känns dock svårt att ha i hushållet.
Positivt om alkohol och övriga droger har en låg eller obefintlig profil i hemmet.

Vid intresse och undringar kan ni nå mig på FB eller vi E-post: Fholke Dense F-son, peacepunk69@gmail.com

Ha det fint! Fholke
Titel: SV: Kreativa person söker boende i ett kollektiv i Skåne!
Skrivet av: kherse skrivet 22 apr-15 kl 21:23
Hej!

Letar du fortfarande kollektiv?  :)