Alternativ.nu

Mat & tillvaratagande => Kött och fisk => Ämnet startat av: petra 08 skrivet 08 sep-10 kl 08:59

Titel: Blodpalt?
Skrivet av: petra 08 skrivet 08 sep-10 kl 08:59
Hej,
jag har tidigare fått  renblod som jag gjort palt på och nu undrar jag om man kan göra på nöt eller grisblod eller om nån vet var man kan få tag i renblod i Stockholm.
Mvh Petra
Titel: SV: Blodpalt?
Skrivet av: Pata skrivet 08 sep-10 kl 12:49
Det går utmärkt med nöt- eller grisblod. Det är väl det vanligaste att göra palten på skulle jag tro. Brukar finnas fryst blod på mataffären.
Titel: SV: Blodpalt?
Skrivet av: petra 08 skrivet 08 sep-10 kl 13:21
Ja det var det jag trodde =). Blod av nöt/gris säljs på  vår mataffär fast jag har inte vågat testa..
Men det ska jag göra nu.. 
Tack Petra