Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Kött och fisk => Ämnet startat av: Skytten skrivet 11 jun-10 kl 17:30
-
How to make Beer Can Chicken (http://www.youtube.com/watch?v=ot0QDoCNV_k&feature=related#ws)
Såhär gör man INTE. Man dricker upp halva ölen och stoppar burken (upass) i kycklingen och på något sätt ställer den på en enkel kolgrill. Gott och ett för bra knep föratt kommerialiseras med "produkter"!
Här är en annan som vet hur ölburken används, me vad stoppar han i?
Simple Beer Can Chicken (http://www.youtube.com/watch?v=XSJSw8Vud6o#)
Ölkyckling, ja det är en vanlig grill, och så använder man en ölburk, man sveder (sver på mitt språk), inte på kol(direkt), utan använder en vanlig träkolsgrill med kycklingen en bit över, men kokar kycklingen med öl ånga från insidan.
Helt ur spår, NEJ, men bara ungefär såhär fixas en ölkylling.
Skulle vilja se videos från närmare håll. Ölkylling är en grillsommargrej.
-
Du får vänta tills mina Marantuppar växt till sig lite mer. Sen blir det en "ölatocke" på grillen. Men kryddan blir ju Hannasgårdens eget Chilipulver såklart!!
-
Va nice, ska ha grillfest imorrn och de vore kul att testa :) verkar riktigt gott de där
-
Grilltips nr 1 - Öl kyckling (http://www.youtube.com/watch?v=7HbqAL-di4c#ws)
Campingkungens sätt!!