Alternativ.nu

Odling => Frukt & bär => Ämnet startat av: älsi skrivet 21 maj-10 kl 11:52

Titel: Är smaken viktig??
Skrivet av: älsi skrivet 21 maj-10 kl 11:52
Såg en tråd i ett blomforum om ngn visste ngt om hur man ökar upp smaken.Jag tycker att denna detalj är den viktigaste men frånvaron lyser stort.Är det ngn här som kan lysa upp denna fråga?? :-*Om det tex fanns i frysdisken i mataffären finns 1frysta odlade hallon med intetsägande smak eller2frysta skogshallon med söt smak,vad skulle du ta om det inte blev för dyrt!!
Titel: SV: Är smaken viktig??
Skrivet av: Vildrosen. skrivet 21 maj-10 kl 16:37
Förstår inte riktigt frågan ???
Smaken är naturligtvis viktig - varje gång jag är i affären väljer jag det ena brödet framför det andra pga smaken. Samma sak gör att jag INTE köper hallon utan plockar dem själv .... varför betala för ingen smak.
Största problemet idag är väl isåfall att folk idag har lite "fel" på smaklökarna och inte vet hur tex hallon SKA smaka - utan köper det där frysta. Fast oandra sidan kan det ju oxå bero på att det är för lata för att plocka själva ... eller för lata för att laga ordentlig god mat istället för att köpa färdiga köttbullar/lasange/pizza eller vad det nu kan vara.
Titel: SV: Är smaken viktig??
Skrivet av: Skytten skrivet 21 maj-10 kl 17:08
Frysta hallon är härliga på vintern, de godaste kostar besväret att plocka. men visst kan man odla hallon, och de är så värdefulla, att man även som nödlösning kan köpa i frysdisken.