Alternativ.nu

Mat & tillvaratagande => Övrigt om mat och recept => Ämnet startat av: Kista skrivet 02 maj-10 kl 10:44

Titel: Frysa in sockerkakor, muffins?
Skrivet av: Kista skrivet 02 maj-10 kl 10:44
Går det, eller blir dem kladdiga/fuktiga när man tinar dem sen?
Titel: SV: Frysa in sockerkakor, muffins?
Skrivet av: Varg-älva skrivet 02 maj-10 kl 11:10
Det går bra att frysa in dem. Men de ska vara kalla när man packar in dem, och sen kan det vara bra att ta dem ur påset / burken när de tinas.
Titel: SV: Frysa in sockerkakor, muffins?
Skrivet av: ieenilorac skrivet 02 maj-10 kl 11:15
Exakt som Varg-älva skriver, så blir resultatet bra. De håller minst 6 månader i tätslutande förpackning i frysen.
Titel: SV: Frysa in sockerkakor, muffins?
Skrivet av: patrick. skrivet 02 maj-10 kl 11:18
själv tycker jag att frusen sockerkaka/ muffins är allra godast ;)
Titel: SV: Frysa in sockerkakor, muffins?
Skrivet av: Varg-älva skrivet 02 maj-10 kl 11:45
Att äta dem frusna är gott!!!  :)
Titel: SV: Frysa in sockerkakor, muffins?
Skrivet av: Nina W skrivet 12 maj-10 kl 10:54
Blir bäst om man låter den tina upp sakta, lägg den i kylen över natten eller så. Gäller allt bröd.