Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Mejeriprodukter => Ämnet startat av: olle81 skrivet 05 feb-10 kl 14:53
-
hejsan!
skrev den här frågan i en annan tråd men fick inget svar så jag gör ett nytt försök.
jag skulle vilja göra halloumin men det är en sak jag inte förstår. Det står: häll i 1/3 vinäger utblandat i lite vatten hur mkt vinäger ska det vara? spelar det nån roll vilken typ av vinäger? Det finns ju några olika sorter. Tack på förhand.
olle
-
http://www.ehow.com/how_5108537_make-halloumi-cheese.html (http://www.ehow.com/how_5108537_make-halloumi-cheese.html)
http://www.facebook.com/video/video.php?v=34555200954#w320-h240 (http://www.facebook.com/video/video.php?v=34555200954#w320-h240) (video hur man gör)
http://www.pbase.com/jorge11/halloumi (http://www.pbase.com/jorge11/halloumi)
http://blendedlifestyle.blogspot.com/2010/01/how-to-make-halloumi-and-ricotta-on.html (http://blendedlifestyle.blogspot.com/2010/01/how-to-make-halloumi-and-ricotta-on.html)
Vet inte exakt svar på din fråga, men hittade dessa intressanta länkar.