Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Kött och fisk => Ämnet startat av: admin skrivet 09 nov-03 kl 22:33
-
Datum: 2 september, 2002 ;
Dagen efter är det dags att ta i tu med de andra inälvorna. Allt har stått kallt över natten och lever, hjärta och lungor har dessutom stått i bunkar med vatten. En god och lätt lunch görs enkelt av testiklarna. Skär först ett litet snitt i hinnan runt dem och dra sedan av den med fingrarna så du får fram det lite torskromsliknande innehållet. Skär bollen i cm-tjocka skivor som du vänder i mjöl blandat med salt och vitpeppar. Stek som panerad fisk i smör.
Petter
petter@alternativ.nu
(Inlägg flyttat från gamla "kokboken" av admin)
-
mmm eller kanske inte . . .man kan säkert lära sig att äta det . .men jag skulle nog ha lite svårt för det
-
Finns några fler recept på testiklar i boken Carl Butlers Lamm.