Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Grönsaker, vegetariskt => Ämnet startat av: färnevik skrivet 05 jan-08 kl 20:31
-
Hur gör man? ??? Gärna recept också!
-
Jag rekommenderar Annelies Schönecks bok "Mjölksyrejäsning". Den finns i Åters bokklubb.
Jag har bestämt mig för att göra mitt första försök nu.
-
Ja det vore säkert ngt att läsa. Dock tillåter ekonomin inga inköp av böcker, så ett starttips vore trevligt!
-
http://www.alternativ.nu/yabbv2/index.php?board=2;action=display;threadid=24575 (http://www.alternativ.nu/yabbv2/index.php?board=2;action=display;threadid=24575)
http://www.dengamlesgard.com/mj%C3%B6lksyrning.htm (http://www.dengamlesgard.com/mj%C3%B6lksyrning.htm)
http://home.swipnet.se/ubsola/fragor.html (http://home.swipnet.se/ubsola/fragor.ht)
-
lite mer mjölksyre-recept (på engelska)
http://extension.oregonstate.edu/catalog/pdf/pnw/pnw355.pdf