Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Grönsaker, vegetariskt => Ämnet startat av: vårlök skrivet 27 aug-07 kl 21:11
-
Någon som provat? Blev det gott? Hur gjorde ni?
-
Jag har gjort det, det blev gott. Det var iofs inte bara squash, utan riven squash blandat med andra rivna grönsaker. Gissar att det var ca 50% squash.
-
jag har gjort det med bara lite lök, men tycker att det blav för surt och ingen kul konsistens. däremot funkar det bra att blanda i en squash med vitkålen.
-
Jag plockar upp denna gamla tråd angående mjölksyrning av squash.
Jag hörde från några bekanta som provat att squashen blev slemmig och liksom upplöst i vätskan, men att detta inte hände med de andra grönsakerna. Är det något ni känner igen? Är det någon som mjölksyrar squash med bra resultat, eller bara halvdant?
-
Jag mjölksyrade squash som gurka tidigare. Det blev rätt gott, men slemmigt.. Funkar nog bra om man tar hela små..
-
Då kanske vintersquash=pumpa vore bättre, mera struktur från början?
Drunk Squirrel (http://www.youtube.com/watch?v=4ikH9ZRcF2Q#)