Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Bröd => Ämnet startat av: JoB K skrivet 26 dec-24 kl 22:53
-
Hej! Vill kunna baka stora tunnbröd (stomp o tölla)
En minst 7mm tjock järnhäll funkar ju fint,men har inte hittat nån på skroten än
Har någon erfarenhet av andra lösningar?
Helst en yta på 50-70×50-70 cm.
Går det med nån sorts sten? gjuta en platta med armerad betong?
-
Mjölby handelsstål har (eller kan ta hem) grovplåt i önskad tjocklek
-
Jag har typ en sån här stekhäll som passar till en kolgrill/spis som jag har https://www.byggmax.se/stekhall-muurikka-p68737806?_gl=1 (https://www.byggmax.se/stekhall-muurikka-p68737806?_gl=1)*y16s8n*_up*MQ..*_ga*OTk4OTM1NzQuMTczNTMxMTI1OQ..*_ga_XXX*MTczNTMxMTI1OS4xLjAuMTczNTMxMTI1OS4wLjAuNTQxMDUwNzQ4*_ga_W3RCG1ERXJ*MTczNTMxMTI2Ni4xLjAuMTczNTMxMTI2Ni4wLjAuOTU1NDg0OTUx
-
Ett tips: Vid länkning till Byggmax eller liknande siter, ta bort det första frågetecknet i länken och allt till höger om detta, det är bara någon form av session-id mm som är meningslös om det bara gäller att länka till rätt produktsida. I just detta fall räcker det alltså med att skriva länken som https://www.byggmax.se/stekhall-muurikka-p68737806 (https://www.byggmax.se/stekhall-muurikka-p68737806) .