Alternativ.nu
		Mat & tillvaratagande => Kött och fisk => Ämnet startat av: Gisy skrivet 30 nov-18 kl 17:33
		
			
			- 
				Vad tillagar man av get hals. Någon som har ett gott recept?
 
 Postat med Alternativ.nu´s app (http://Alternativ.nu´s app)
 
 
- 
				Gryta, soppa, köttfärs ...  Lång koktid, men alldeles utmärkt gott kött!  Särskilt om halsen tillhört en vuxen, fertil bock, då är det rikligt också.
			
- 
				Vanlig stek tycker jag blir bäst. Lägg i form med lock och krydda, ös lite vatten i formen. Sätt in i ugnen på 100 grader tidig förmiddag, ta ut framåt kvällen.
 
 Så gör min fru på ett ungefär.
- 
				Den steken verkar även arbetsbesparande, för mig ett stort plus!  Jakobn, kan du intervjua frugan om vilka kryddor hon använder?