Alternativ.nu

Mat & tillvaratagande => Kött och fisk => Ämnet startat av: Engatorpet skrivet 30 jan-17 kl 15:03

Titel: gristestiklar
Skrivet av: Engatorpet skrivet 30 jan-17 kl 15:03
Finns det någon som tagit tillvara gristestiklar. Lamm o tjur är ju delikatesser....
Titel: SV: gristestiklar
Skrivet av: TL skrivet 30 jan-17 kl 21:44
Har blivit bjuden o smakat både gris bagg o tjurballar en delikatess måste ja sä  ;) :D
Lamm o baggballar dock goast enl mi.
Mvh T

Titel: SV: gristestiklar
Skrivet av: Nordic Vargtand skrivet 31 jan-17 kl 11:10
Flå av det yttersta skinnet innan tillredning, sedan kan du tex steka, färsera, etc, vad du nu vill göra med dem...
(Har inte provat själv, men gamla recept säger att det är användbart även från gris)
Titel: SV: gristestiklar
Skrivet av: Baltzar skrivet 17 feb-17 kl 20:52
Det finns gris som ger ganska mycket sådant också.