Alternativ.nu

Mat & tillvaratagande => Frukt och bär => Ämnet startat av: Gilbert skrivet 19 jul-15 kl 12:16

Titel: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 19 jul-15 kl 12:16
Smulpaj med rabarber, hallon och liten hackad ingefära.
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 19 jul-15 kl 12:45
Sniff!!! Mmmm ....

Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 19 jul-15 kl 14:10
Hmm hur mycket är 3 längder i receptet?
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 19 jul-15 kl 14:11
Det blir en naturell paj också plus lite till ser det ut som.

Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 19 jul-15 kl 14:40
Lite hallon och ingefära ger mera liv och färg till rabarberpajen.

Detta är en naturell med bara rabarber.

Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 10 maj-16 kl 08:51
Första rabarberplocket för säsongen. Rabarberpaj och rabarberkladdkaka på gåsägg.
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 10 maj-16 kl 10:50
Rabarberkladdkaka!!!

Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 10 maj-16 kl 11:58
Måste visa rabarberpajen också ... Alltså smulpaj med rabarber ... Mums!!
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Dagg skrivet 11 maj-16 kl 22:13
Ååååh, vad sugen jag blir! Är det för sent att baka rabarberpaj nu...22.13?  ;D Nä, det är aldrig för sent- ut å plocka!

//Dagg
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 12 maj-16 kl 11:13
Rabarberkladdkakan blev riktigt god. Många associerar säkert kladdkaka med kakao och choklad, men det är bara en smaksättare. Kladdet i kakan blir av övriga ingredienser, den blir kladdig på samma sätt med rabarber.
Vi använder gåsägg till kladdkakor.

Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gille skrivet 12 maj-16 kl 11:58
Rabarberkladdkakan blev riktigt god. Många associerar säkert kladdkaka med kakao och choklad, men det är bara en smaksättare. Kladdet i kakan blir av övriga ingredienser, den blir kladdig på samma sätt med rabarber.
Vi använder gåsägg till kladdkakor.
Recept?
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 12 maj-16 kl 12:05
Här finns en länk.

http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/rabarberkladdkaka/ (http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/rabarberkladdkaka/)


Det recept vi hade i pärmen och bakade senast av var följande ...
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 12 maj-16 kl 13:01
En kommentar bara!

Vi skulle aldrig få för oss att skala rabarber nu när de är så späda och fina i början på säsongen.
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gille skrivet 12 maj-16 kl 14:04
Tusen tack!
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: andtol skrivet 12 maj-16 kl 15:31
Den ser väldigt god ut!
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 12 maj-16 kl 16:04
Den är god! Jag skall göra en omgång till.
Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 18 maj-16 kl 17:13
Hur går det med era rabarber, här får man jaga på för att de inte skall bli för stora.

Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 18 maj-16 kl 22:40
Det blev 5 st rabarberpajer.

Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: Gilbert skrivet 19 maj-16 kl 08:17
Nam nam nom nom ...

Smulpaj rabarber.

Det skall bli lite sommarvärme igen. Kanske ligger jag i hammocken och smaskar på rabarberpaj och glass.


Titel: SV: Än finns det rabarberpaj
Skrivet av: andtol skrivet 19 maj-16 kl 09:05
Här finns en länk.

[url]http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/rabarberkladdkaka/[/url] ([url]http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/rabarberkladdkaka/[/url])


Det recept vi hade i pärmen och bakade senast av var följande ...


Vi gjorde det här förra veckan. Det blev väldigt gott!