Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Kött och fisk => Ämnet startat av: lsjonsson skrivet 17 aug-14 kl 21:40
-
Varit o köpt knappt 7 kg nyhåvad sik från Kalixälven.
Jag vakuumpackar den innan jag lägger in den i frysen så håller den sig bra framåt våren för det kommer snart en leverans (ca. 10 kg) av äkta fjällröding också från svenska fjällvärlden. ;) Det blir gott!
Detta fiske är ett litet äventyr som kräver god balans så att man håller sig kvar på bryggan.
-
Det är inte du som fiskar på fotot alltså? Är det fiskaren du handlade av som fiskar medan du väntar?
-
Varit o köpt knappt 7 kg nyhåvad sik från Kalixälven.
Jag vakuumpackar den innan jag lägger in den i frysen så håller den sig bra framåt våren för det kommer snart en leverans (ca. 10 kg) av äkta fjällröding också från svenska fjällvärlden. ;) Det blir gott!
Detta fiske är ett litet äventyr som kräver god balans så att man håller sig kvar på bryggan.
Ser ju ut som mera stock balansering på torra land . Än fiske;D
-
Ja du tänk om man kunde få färs röding eller harr numera. Men man får nöja sig med laxöring inte illa det heller.
-
Det är inte du som fiskar på fotot alltså? Är det fiskaren du handlade av som fiskar medan du väntar?
Nej det är det inte. Jepp! Man kan inte få mycket färskare fisk än så. :)
-
Ser ju ut som mera stock balansering på torra land . Än fiske;D
Du ska veta vad du gör när du bygger upp dessa bryggor.
Dom plockas ned när säsongen är slut om dom inte anv. till nettingfisket (nejonöga).
-
Ja du tänk om man kunde få färs röding eller harr numera. Men man får nöja sig med laxöring inte illa det heller.
Det är inte dumt. Den är god. Laxöringen är ju inte dålig heller om det är äkta vara så att säga så att den inte är odlad. :)