Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Kött och fisk => Ämnet startat av: Grendela skrivet 10 dec-13 kl 05:59
-
Sen som jag alltid är så fick jag inte ner julskinkan i saltlagen förrän nu i morse, och den måste vara klar på fredag.
Funkar det att bara rimma i tre dygn, eller blir den dålig? Kommer den att smaka dåligt? Varför ska skinkan rimmas i flera veckor?
Det är en liten skinka på 1,5 kilo.
-
Kan nog bli lite klent in mot mitten. Det är ju bara därför man låter dom ligga så länge. För att hela ska bli salt.
Spruta in lite saltlake i den med en spruta av nåt slag.
-
-Men snälla moderator, slumpartad tråd men kan du inte styra lite? Måste du påminna oss genom att plocka upp det här om julskinka, om att nu går det mot jul? Bara en vecka sedan midsommar!
-
-Men snälla moderator, slumpartad tråd men kan du inte styra lite? Måste du påminna oss genom att plocka upp det här om julskinka, om att nu går det mot jul? Bara en vecka sedan midsommar!
Du vill ha en av moderator styrd/censurerad slump?