Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Grönsaker, vegetariskt => Ämnet startat av: Kanin-Eva skrivet 22 okt-13 kl 11:42
-
Tänkte göra en sats syrade morötter och nu undrar jag om någon har något bra tips på smaksättning som passar. Eller är morötterna godast naturell.
Syrade vitkål tillsammans med lite äpple och riven ingefära. Det blev kanongott!
-
Nu kan jag tala om hur jag gjorde. Jag syrade dem med lök och szechuanpeppar. Riktigt gott!
-
Jag hade också lök och en lite lime och fänkål per burk till mina morötter. Kul att flera tänker smaksättning även på inlagda morötter. Jag gjorde skivor.
-
lök, vitlök, gul senap och lite kryddpeppar körde jag :)
-
Jag hade en vitlök i mitt också. Hur gjorde du med senapen, hel eller krossad?
-
Jag hade en vitlök i mitt också. Hur gjorde du med senapen, hel eller krossad?
hela senapskorn och hel kryddpeppar. morötterna är ändå godast när de har dragit i några veckor.