Alternativ.nu

Mat & tillvaratagande => Övrigt om mat och recept => Ämnet startat av: trassla skrivet 18 feb-13 kl 13:35

Titel: hemmalagade lasangeplattor
Skrivet av: trassla skrivet 18 feb-13 kl 13:35
Jag behöver hjälp av er. Jag undrar hur länge som man skall ha hemmalagade lasangeplattor i ugnen? Sedan undrar jag om ni kan hjälpa mig med totillini, hur länge skall de koka när jag gjort dem, kommer att använda skinka i dem.
Titel: SV: hemmalagade lasangeplattor
Skrivet av: Malin Johansson skrivet 18 feb-13 kl 19:05
Har du torkat plattorna eller använder du dom färska? Färska 10-15 min, torkade 30-35 min på ett ungefär. Går ju att känna lite försiktigt om de är klara. :)
Titel: SV: hemmalagade lasangeplattor
Skrivet av: trassla skrivet 20 feb-13 kl 15:31
Tack Malin! Jag tänkte att jag skulle använda färska plattor, direkt från kaveln. Då är det bara att börja göra lasangen.