Alternativ.nu

Mat & tillvaratagande => Kött och fisk => Ämnet startat av: Naturliv skrivet 31 aug-12 kl 18:32

Titel: Infrysning av kräftor - med eller utan lag?
Skrivet av: Naturliv skrivet 31 aug-12 kl 18:32
Det här är det första året vi har så många kräftor att vi inte kan äta upp dem direkt och jag behöver därför frysa in en del. Vilket tycker ni är bäst, att frysa in kräftorna med eller utan lag?
Titel: SV: Infrysning av kräftor - med eller utan lag?
Skrivet av: säljanne skrivet 31 aug-12 kl 21:03
Hej!
Vi brukar alltid frysa in kräftorna liggandes i lagen. Det funkar bra, jag tror att smaken bevaras bättre om dom ligger i lag.
Titel: SV: Infrysning av kräftor - med eller utan lag?
Skrivet av: Skogsnatt skrivet 01 sep-12 kl 00:21
Frys in dem i samma spad, som du kokte dem i. Det blir tveklöst bäst
Titel: SV: Infrysning av kräftor - med eller utan lag?
Skrivet av: grisslan skrivet 01 sep-12 kl 16:16
Frys in dem i samma spad, som du kokte dem i. Det blir tveklöst bäst

Kan bara hålla med.  :)