Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Grönsaker, vegetariskt => Ämnet startat av: Lycka skrivet 07 aug-12 kl 21:02
-
Maken lade in saltgurka efter recept han hittade.
Vår egen odlade gurka .
Hua den blev alldeles för salt.
Vad göra ? kan man laka ur den på ngtvis?
-
ingen ???
-
Om ingen vet något så är det väll bara att experimentera är det inte ätt bart så spelar det ju ingen roll? man kan ju i alla fall prova men en eller ett par annars. Det får bli mitt okunniga bidrag :)
-
Att dra ur salt med vatten är ju intet problem, det gör man ju t ex med saltsill. Men man måste ju också ha ättika eller något annat som sänker pH också
-
Har provat bara vatten hände inget.
Får bli med ättika då.
Ättiksgurka.Samma recept som förra året påstår Guben
men då blev de perfekta.
Synd för nu har vi inga flera att lägga in. :-\
avegen skörd.