Alternativ.nu
Odling => Övrigt om odling => Ämnet startat av: britishsnusser skrivet 03 sep-11 kl 20:45
-
Hälsningar ledsen I-förmiddag, om det är svårt att förstå mig men I-förmiddag genom att använda någon översättningsprogramvara. Jag förmiddagen som mycket är intresserad i snus och jag, använder den som ett alternativ till att röka, så för mig är den det lik en skadaförminskningsprodukt. Ledset, om du inte gillar snus utan mig, ha något ifrågasätter angående hur man pastöriserar riktigt tobaken. Mig förmiddagok med det processaa av danandesnusen - det enda problemet är pasteurization. , om kanske du vet några avkräver, härskar för pasteurization som du kan berätta mig, att som jag skulle, var mycket nöjd att höra härom processaa. Precis i fall att postar du på fora som kallas ”SnusOn,” därefter som mitt känt är ”Ansel” på där. Jag önskar dig som är väl. Bäst wishes. Ansel. :)
-
Kanske det skulle vara lättare att förstå allt om du skrev på orginalspråk (engelska?). :)
-
Kanske det skulle vara lättare att förstå allt om du skrev på orginalspråk (engelska?). :)
Okay sorry, yes a good idea! I am British snusser who uses snus so i do not smoke so for me it's a harm reduction product. I apologise if you do not like snus but i have a question. I am okay with the process of making Swedish snus except for the process of pasteurization. Maybe for some people it is a closely regarded secret or something from a distant relative - i don't know - but it seems hard for me to find out information on the pasteurization of tobacco in the snus making process. Any help you can give me - especially if precise - will be more than appreciated. In case you are a snusser yourself, my username is "Ansel" on the forum called "SnusOn". Thank you for reading me! With best wishes. Ansel.
-
Send me a Pm if you want "snus-making! tips or if you wanna know about different flavours that i use ;)