Alternativ.nu

Mat & tillvaratagande => Bröd => Ämnet startat av: smilla26 skrivet 07 jun-11 kl 12:15

Titel: Surdeg på grahamsmjöl?
Skrivet av: smilla26 skrivet 07 jun-11 kl 12:15
Undrar om det går att starta en surdeg på grahamsmjöl och i så fall, hur gör man?
Titel: SV: Surdeg på grahamsmjöl?
Skrivet av: Utekanin. skrivet 07 jun-11 kl 12:48
Jag gjorde fördegen på grahamsmjöl sist och det brödet blev bra. Grunden var av rågmjöl och allt som allt blev det en blandning av det som fanns hemma.
Finns bra recept om söker på surdeg som är tydliga att följa då man börjar. Jag byter bara mjölsort och hoppas på det bästa :)
Titel: SV: Surdeg på grahamsmjöl?
Skrivet av: Storlyckans Anna skrivet 07 jun-11 kl 15:09
Det går alldeles utmärkt.