Alternativ.nu

Mat & tillvaratagande => Bröd => Ämnet startat av: ingelaopeter skrivet 20 maj-11 kl 10:20

Titel: Norskehäll
Skrivet av: ingelaopeter skrivet 20 maj-11 kl 10:20
Har en riktig bakugn i skorstenen men eftersom det tar så otroligt lång tid att elda upp den så har jag köpt mig en "Norskehäll" att baka tunnbröd på. Vill bara säga att det fungerar fantastiskt bra och att vi även har bakat pizza på den, med grillens lock över.
Titel: SV: Norskehäll
Skrivet av: Kabo skrivet 20 maj-11 kl 12:10
Jag har en sen länge men har aldrig gett mig på pizza. Menar du att den verkligen blir gräddad på ovansidan?
Man kan ju inte vända den med särskilt gott resultat. :)
Titel: SV: Norskehäll
Skrivet av: ingelaopeter skrivet 20 maj-11 kl 12:37
Svag värme ca 4:an, på med grillens lock, och det blir den bästa pizza du någonsin ätit. Smakar stenungsbakat!