Alternativ.nu
Mat & tillvaratagande => Mejeriprodukter => Ämnet startat av: Gunilla52 skrivet 26 nov-10 kl 09:33
-
Va sur jag blir! Följt ett recept på "Recepten.se" Ostkaka. Kollat bilderna, gjort precis som det står, nu har jag slängt i den lösa smeten i en silduk, vasslan ser ut som mjölk (ej gult) och just någon fast smet verkar det inte bli, kanske 1 dl >:(
Sista gången jag provar och göra ostkaka :(
Hade riktigt bondmjölk och glutenfritt mjöl, kan det bero på det?
-
För kall mjölk? eller för varm mjölk? glutenfria mjölet?
Använde du färsk mjölk eller var det den du hade fryst i frysen?
Fryst mjölk brukar inte fungera.
-
Verkar som om löpen inte fungerat. För gammal?
Viktigt är ju att mjölken är värmd, och att den vispas ut i all mjölken.
Vi har tidigare gjort ostkaka efter liknande recept, och det har fungerat bra