Image

Black Garlic
Click the picture to view full size.
En hel vitlök.

Information om skaparen

Information

gäst

Postad27 nov-13 kl 17:25
Bredd × Höjd768 × 1024
Filstorlek79 KB
FilnamnBlack_Garlic_3.JPG
Visningar132
Betyg
Kommentarer3
BBC embed code
HTML embed code
Direkt länk
Kommentarer Kommentarer sorteras efter datum - Stigande Sjunkande

JonasWess

  • Totalt antal föremål: 443
  • Totalt antal kommentarer: 970
Kommentar #1 - Postad 28 nov-13 kl 00:59
Aldrig sett tidigare.

Idd

  • Totalt antal föremål: 2
  • Totalt antal kommentarer: 1
Kommentar #2 - Postad 17 dec-14 kl 12:40
Jo jag har hört talas om detta förr! Det är nån vietnamesisk grej tror jag. Vitlöken ska hållas på 60 grader i 40 dygn så att den börjar fermentera. Den lär få en ganska speciell smak av det.
Jag har länge velat prova, men jag har bara en ugn att tillgå så det har inte blivit av.

gäst

Kommentar #3 - Postad 18 dec-14 kl 08:36
Det är vanligt i Korea men finns i hela Asien. Jag har köpt min vitlök från en asiatisk firma i England. Den blir nästan som lakrits men innehåller massor av antioxidanter. En klyfta till maten då och då är bättre än piller!
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media

Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tidningarna blir utnötta och får fötter. Bara kompletterar gamla tidningar så alla finns :) Viktigt.
/Jandi

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser