Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Kollektiv i villa nära havet GBG, Frölunda  (läst 532 gånger)

tanja

  • Inlägg: 7
Västergötland Kollektiv i villa nära havet GBG, Frölunda
« skrivet: 28 feb-22 kl 11:32 »
Hej !
Vi söker kompisar igen! Kom bo med oss om du är kvinna/ickebinär/trans ,ej pälsallergiker och snälla

Vi är 4 människor,1 hund,1 katt och 2 kaniner som bor i ett hus nära näset i Frölunda. 5 min cykel till hav, trädgård,odling, buss utanför, spårvagn 12 min promenad.
Gemensam mat är vegansk men vill du ha vegetarisk på din privata hylla så inga problem, städområden , matlagning, filmkvällar,mys,träning, odling, klättring,loppisar,lite jobb, lite sjukskriven med mer håller vi på med ! 🌹💐

Helst du med erfarenhet av kollektiv, Hör av dej !


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

175 gäster, 1 användare
LimJans

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser