Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Brödpudding  (läst 12194 gånger)

admin

  • Administratör
  • Inlägg: 631
    • Alternativ.nu
Brödpudding
« skrivet: 09 nov-03 kl 23:00 »
Datum: 24 februari, 2003 ;

En god tung och mäktig efterätt som man gör av gamla brödrester, även surdegsbröd av bara råg går bra att använda.
Lägg brödkanterna i mjölk några timmar så de blir mjuka och kan smulas sönder. Blanda det uppblötta brödet med kvarg/ägg, honung, kanel och hackade nötter. Varva sedan smeten med flera lager rivet äpple/äppelrasp i en smord ugnsäker form, smet i det översta lagret. Grädda i 30-45 min i 225°C. Ät varm eller kall med grädde.
 

Petter  
petter@alternativ.nu

(Inlägg flyttat från gamla "kokboken" av admin)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

364 gäster, 1 användare
Corvus

* Forum

* Om tidningen Åter



- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser