Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Liten gård önskas köpa eller hyra i Skåne-Kronoberg-Blekinge  (läst 120 gånger)

Hederahelix

  • Inlägg: 6
    • Skåne
Nu är det dags att söka sig vidare, då gården jag hyrt i 6 år ska säljas till ett för mig lite för högt pris.
Söker en plats med minst 1,5 ha mark (gärna mer) där mina hästar också får plats. Husets skick är inte det väsentliga, renoveringsobjekt är också av intresse. Jag är inte helt ohändig själv, och har hjälp att tillgå. Har bott på landsbygden de senaste 15 åren och ibland även väldigt enkelt. Kan också tänka mig att hyra eller köpa en bit mark och bo i husvagn eller Tiny house.

Bor gärna enskilt och lugnt, inte nära hårt trafikerade vägar. Drömmen vore att hitta något på Linderödsåsen eller norra Skåne, men är öppen för alternativ i hela Skåne, västra Blekinge samt Kronoberg.
Har 4 hästar som går på lösdrift och behöver något vindskydd/ligghall/loge samt möjlighet att bygga sjukbox om det inte redan finns ett stall. Med mig flyttar även tre snälla katter och en liten hönsflock om möjlighet finns. Jag är en lugn, jordnära person som framför allt ägnar mig åt mina hästar, hantverk/smide, hobbyodling och annat pyssel hemma på gården.

Känner ni till något eller har själva något att hyra ut eller sälja, hör gärna av er vid intresse.  :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

373 gäster, 8 användare (2 dolda)
Lugnebergagård, svartkjeft, eribi, Kattbacken, casha13, Assa

* Forum

* Om tidningen Åter- Har tidigare prenumererat. Var så nöjd att jag gav bort en prenumeration. Nu gör jag det igen. En jättebra present tycker jag!
/Margareta Mattsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser