Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Värmland Lantrasägg sökes! Åsbo, Bjurholm  (läst 837 gånger)

Kerran

  • Inlägg: 4
    • Värmland
Värmland Lantrasägg sökes! Åsbo, Bjurholm
« skrivet: 01 okt-23 kl 14:32 »
Jag har nu äntligen möjlighet att hålla höns själv. Alla hönsägare jag känner har blandrasflockar men jag vill gärna testa en någorlunda renrasig lantrasflock för att ha möjlighet att lära känna en ras.

Därför söker jag avelsägg av svensk lantras, helst Åsbo (jag har varit intresserad av dem i säkert åtta år) men Bjurholmshöna är också ett alternativ.
Jag känner mig inte redo att hålla genbank så det går inte att söka genom kackel.se (dessutom vill jag kläcka fram första gänget i maskin). Är dock öppen för möjligheten att ha genbank längre fram, men då vill jag ju först vara varm i kläderna och veta om jag trivs med rasen...

Om du har renrasiga Åsbo- eller Bjurholmsägg att sälja så kontakta mig gärna via pm. Huruvida du är genbanksansluten är inte avgörande.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter-  Nya tidningen "goare" att läsa. Innehållet lika intressant som det varit de 14 år vi haft den. Lycka varje gång den kommer i lådan ! :-D
/Magdalena Gustavsson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser